Twitter’a "tweet düzeltme" özelliği geliyor

Twitter, diğer sosyal medya platformlarının gerisinde kalmamak için uygulamasının özellikleri geliştirmeye devam ediyor.

ABD merkezli sosyal medya platformu Twitter, tweet atıldıktan kısa bir süre içinde kullanıcılara “undo” (geri al) seçeneğini sunmaya hazırlanıyor.

Sosyal medya platformlarında yeni özellikleri ortaya çıkaran Jane Manchun Wong tarafından keşfedilen özelliğin, Twitter tarafından ne zaman kullanıma sunulacağı bilinmiyor.

Ortaya çıkan görüntülere göre kullanıcılar tweet’i paylaştıktan sonra birkaç saniye içinde tweet’i beklemeye alabiliyor. Bu özellik ile tweet beklemeye alındıktan sonra bir yanlış fark edilirse undo tuşuna basılarak gerekli düzeltmeler yapılabilecek.

Düzeltme için belirli bir süre olacak

Twitter bu özelliği ile bir tweet’i iki defa atmaktan kullanıcıları kurtarmış olacak. Ancak belirlenen süre geçtikten sonra yanlışı fark edip düzeltmek istense bile tweet yayından alınamayacak.

Sosyal medya devinin geri alma özelliğinin kaç saniye geçerli olacağı ve ne zaman bu özelliğini kullanıma alacağı ise henüz belli değil.

Editör : SavunmaTR Haber Merkezi

Buy JNews Buy JNews Buy JNews
REKLAM

Benzer Haberler

Hoşgeldiniz

Aşağıdaki hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi Sıfırlayın

Şifrenizi sıfırlamak için lütfen kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi giriniz.